Sat05232015

LAST_UPDATESat, 23 May 2015 12pm

Kilafairy Dipantau

.

Pelakon dan penyanyi, Kilafairy memberitahu disebabkan dia sering diganggu oleh segelintir peminat yang sentiasa mengikuti dirinya setiap masa dan juga menerima mesej lucah, justeru ada pihak tertentu yang dipertanggungjawabkan memantau dan menjaga keselamatannya.

Read more: Kilafairy Dipantau

Dayana Tidak Mati Tanpa Lelaki

.
Pengalaman dua kali putus cinta memberi pengajaran besar kepada pelakon yang namanya kini semakin menjadi sebutan ramai, Dayana Roza, untuk lebih berhati-hati dan menjauhi orang yang bersifat hipokrit.

Read more: Dayana Tidak Mati Tanpa Lelaki

Daphne Mahu Bantu Ibu Hamil Anak Luar Nikah

.

Kebelakangan ini negara dikejutkan dengan berita menyayat hati berkaitan kes bayi dan kanak-kanak dan paling menyedihkan penemuan mayat bayi tanpa kepala di kerat 15, baru-baru ini.

Read more: Daphne Mahu Bantu Ibu Hamil Anak Luar Nikah

Emma Maembong Didakwa Terkena Buatan Orang

.

Pelakon Emma Maembong kini dikatakan mengalami masalah jerawat dan kulit yang teruk sehingga ada khabar angin yang menyifatkan apa yang dialami pelakon tersebut ketika ini sebagai buatan orang.

Read more: Emma Maembong Didakwa Terkena Buatan Orang

Darah Panas Papar Fathia Tanpa Seurat Benang?

.

Ada babak membayangkan seolah-olah aktres, Nur Fathia Abdul Latiff tanpa seurat benang dalam filem terbaharu berjudul Darah Panas arahan Arjin Uppal.

Read more: Darah Panas Papar Fathia Tanpa Seurat Benang?

Zain Nafi Diperlaku Seperti Lembu Dicucuk Hidung

.

Pelakon Zain Saidin tidak kisah dengan dakwaan sesetengah pihak mengatakan dia seperti lembu dicucuk hidung kerana terlalu mengikut cakap isterinya iaitu pelakon Rozita Che Wan atau Che Ta.

Read more: Zain Nafi Diperlaku Seperti Lembu Dicucuk Hidung

Karya Anak Malaysia Menang di Cannes

.

Karya pembikin filem kelahiran Malaysia, Indrani Kopal, dinobat sebagai dokumentari terbaik kategori pelajar pada Festival Filem Cannes, Selasa lalu.

Read more: Karya Anak Malaysia Menang di Cannes

Respon Dakwaan Aidil: Tak Sebut Pun Nombor Siapa - Rita

.

Pelakon Rita Rudaini menafikan sengaja menuduh Zarema Zainal yang merupakan isteri bekas suaminya, Aidil Zafuan sebagai individu yang bertanggungjawab membuat panggilan telefon dan mengganggu kehidupannya.

Read more: Respon Dakwaan Aidil: Tak Sebut Pun Nombor Siapa - Rita

Konsert BigBang Tambah 1 Hari Lagi, Tiket Dijual Esok

Atas sambutan luarbiasa terhadap jualan tiket konsert kumpulan sensasi Korea BigBang bermula sejak dilancarkan pada Ahad lalu, penganjur IME Productions mengumumkan konsert kumpulan berkenaan dilanjutkan satu hari lagi.

Read more: Konsert BigBang Tambah 1 Hari Lagi, Tiket Dijual Esok

Che Ta Sentiasa Jaga Diri Persis Anak Dara

.

Aktres yang seringkali membuatkan ramai wanita cemburu dek kejelitaan dan penampilannya yang sentiasa menawan, Rozita Che Wan menyatakan faktor usia tidak sesekali menghalangya menjaga penampilan agar kekal cantik bak anak dara meskipun sudah bergelar isteri dan ibu.

Read more: Che Ta Sentiasa Jaga Diri Persis Anak Dara