Thu07242014

LAST_UPDATEThu, 24 Jul 2014 11am

Elly Mazlein Batalkan Persiapan, Lupakan Dulu Soal Kahwin

.

Sejak tahun lalu sudah timbul desas desus pelakon dan penyanyi bermata cantik ini, Elly Mazlein sudah putus tunang. Meskipun beberapa kali pihak media cuba mendapatkan kesahihan tentang perkara itu, namun persoalan itu masih belum terjawab.

Read more: Elly Mazlein Batalkan Persiapan, Lupakan Dulu Soal Kahwin

Nak Imbas Kisah Lama Saya & Awie Boleh, Tapi... - Erra Fazira

Kredit foto Suhaizul Izhar

Aktres jelita Erra Fazira berharap gandingannya bersama Awie dalam lakonan terbaru mereka menerusi filem romantik 'Warna Cinta Impian' tidak menimbulkan kembali cerita yang mengaitkan 'sejarah lama' mereka berdua.

Read more: Nak Imbas Kisah Lama Saya & Awie Boleh, Tapi... - Erra Fazira

Elfira Loy & Adik Beradik Pilih Beraya di Lombok

Kredit foto Suhaizul Izhar.

Setiap individu pasti mempunyai cara yang tersendiri untuk meraikan ketibaan Syawal. Ada yang masih mengikut rutin tradisi pulang ke kampung untuk melawat kaum keluarga, dan ada juga yang lebih selesa meraikan hari kemenangan seluruh umat Islam itu di ibu kota.

Read more: Elfira Loy & Adik Beradik Pilih Beraya di Lombok

Ezany Nizariff Dakwa Disihir, Dedahkan Foto Skandal Isterinya

.

Selepas membuat pengakuan bahawa bahtera perkahwinannya bagaikan sudah berada di hujung tanduk dan kemungkinan mereka suami isteri bakal bercerai, awal minggu ini pelakon Ezany Nizariff mendakwa isterinya telah dilarikan oleh seorang lelaki.

Read more: Ezany Nizariff Dakwa Disihir, Dedahkan Foto Skandal Isterinya

Awal & Scha Dapat Anak Perempuan

.

Pasangan selebriti Awal Ashaari dan Scha Al-Yahya telah dikurniakan seorang cahaya mata perempuan. Awal menerusi laman Instagramnya telah memuat naik sekeping foto sekaligus mengesahkan bahawa isterinya telah selamat melahirkan cahaya mata sulung mereka.

Read more: Awal & Scha Dapat Anak Perempuan

Isteri Dikatakan Tanggung Keluarga Tak Beri Tekanan Pada Ijoi

.

Lama juga kita tidak melihat pelakon Ijoi Azahari, 40, muncul dikaca televisyen. Hakikatnya, jelas suami kepada pelakon juga penyampai radio, Sharifah Shahira (Shira) ini, dia masih lagi aktif dalam dunia seni tempatan.

Read more: Isteri Dikatakan Tanggung Keluarga Tak Beri Tekanan Pada Ijoi

Isu Nama Diperguna, Akaun Palsu: Siti Nurhaliza Beri Amaran

.

Sekali lagi, nama Datuk Siti Nurhaliza disalah guna segelintir pihak yang mahu mencari keuntungan atau populariti cara mudah.

Read more: Isu Nama Diperguna, Akaun Palsu: Siti Nurhaliza Beri Amaran

Kamal, Intan Nafi Hubungan Ada Masalah

.

Status instagram milik Intan Ladyana pada Isnin lalu yang menggambarkan percintaannya bersama pelakon Kamal Adli seolahh-olah berhadapan dengan masalah, telah menimbulkan persoalan ramai.

Read more: Kamal, Intan Nafi Hubungan Ada Masalah

David Teo Bidas Dakwaan Tiru Psy

.

Biasa kalau kita lihat dalam industri seni tanah air, kebanyakan penyanyi akan terjun ke bidang lakonan dan begitu jugalah sebaliknya. Kini penerbit filem terkenal, David Teo membuat percubaan berani dengan mengeluarkan single pertamanya yang berjudul 'Kacang'.

Read more: David Teo Bidas Dakwaan Tiru Psy

David Teo Tidak Tiru Psy!

DAVID dikatakan cuba untuk menyindir 'seseorang' dalam lagu dan video klip video ini.  BIASA kalau kita lihat dalam industri seni tanah air, kebanyakan penyanyi akan terjun ke bidang lakonan dan begitu jugalah sebaliknya. Kini penerbit filem terkenal, David Teo membuat percubaan berani dengan mengeluarkan single pertamanya yang berjudul Kacang.

Read more: David Teo Tidak Tiru Psy!