Sun04262015

LAST_UPDATESat, 25 Apr 2015 9pm

Sam (Bunkface) Bukan Bujang Lagi

Kresit foto Instagram Sam Bunkface

Vokalis kumpulan Bunkface, Sam sah bergelar suami kepada Aida Azira Hussin dengan sekali lafaz pada majlis ijab kabul pasangan itu yang diadakan di Dewan Sapura, Mines Resort City, kira-kira jam 9.27 pagi tadi.

Read more: Sam (Bunkface) Bukan Bujang Lagi

Emily Hanya Di Dada Lee Minho

.

Bintang tempatan yang semakin melonjak populariti, Emily Chan mengai perasaannya bercampur baur ketika menjalani penggambaran iklan 11street bersama  pelakon terkenal Korea, Lee MinHo di Korea baru-baru ini.

Read more: Emily Hanya Di Dada Lee Minho

Nu Sentral Gamat Angkara Abang Kaki Panjang

.

Pusat membeli belah Nu Sentral, Kuala Lumpur petang semalam menjadi sesak dengan ribuan pengunjung bukan kerana ada jualan mega harga runtuh tetapi gara-gara kemunculan pelakon kelahiran Korea Selatan yang cukup popular dengan jolokan 'longleg oppa' bermaksud abang kaki panjang iaitu Lee MinHo.

Read more: Nu Sentral Gamat Angkara Abang Kaki Panjang

Ajai Tak Kisah Aksinya Tayang Badan Dikritik

.
Komposer dan penyanyi Mohd Faizal Maas atau lebih dikenali sebagai Ajai dia tidak terkesan dengan pandangan negatif sesetengah pihak yang tidak berpuas hati selepas dia memuat naik gambar tidak berbaju di laman Instagram.

Read more: Ajai Tak Kisah Aksinya Tayang Badan Dikritik

Pelakon Sitkom Everybody Loves Raymond Tembak Diri Sendiri

.

Pelakon remaja yang terkenal sebagai salah seorang watak kembar dalam sitkom hits era-90, Everybody Loves Raymond, Sawyer Sweeten, meninggal dunia akibat bunuh diri.

Read more: Pelakon Sitkom Everybody Loves Raymond Tembak Diri Sendiri

Maya Karin Kini Tauke Hartanah

.

Meskipun jarang muncul menerusi lakonan mahupun nyanyian sejak kebelakangan ini, Maya Karin tetap bersyukur kerana masih mampu mencari sumber pendapatan dengan caranya tersendiri.

Read more: Maya Karin Kini Tauke Hartanah

Rossa Tolak Cinta Jejaka Muda

Persahabatan Rossa dan Afgan sudah terjalin lebih lima tahun.

Penyanyi popular Indonesia, Datuk Rossa tergelak besar mengenai dakwaan beliau menjalinkan hubungan cinta dengan penyanyi muda, Afgan selepas seringkali bergambar mesra berdua.

Read more: Rossa Tolak Cinta Jejaka Muda

Lindsay Lohan Gelar Diri Sendiri Keldai

.

Selepas menimbulkan pertanyaan ramai ekoran tindakannya yang  memuat naik di laman Instagramnya satu foto petikan ayat Al-Quran, terbaharu selebriti kontroversi Hollywood sekali lagi mencuri tumpuan.

Read more: Lindsay Lohan Gelar Diri Sendiri Keldai

Aizat Anggap Abam (Bocey) Tipu Diri Sendiri

.

Bukan saja  perunding kecergasan dan nutrisi terkenal, Kevin Zahari yang memberi reaksi kurang setuju dengan tagline yang diungkap oleh pelawak Abam (Bocey) iaitu "Gemuk Is Awesome" semasa Anugerah Bintang Popular 2014 (ABP 2014) pada 5 April lalu malah Aizat Amdan juga punya pendapat berbeza.

Read more: Aizat Anggap Abam (Bocey) Tipu Diri Sendiri

Bapa Sahkan Zizan Mahu Risik Edora

.

Bapa kepada pelawak popular, Zizan Razak mengesahkan wanita dikenali sebagai Nur Edora Diyana Hashim yang gambarnya tersebar di portal-portal berita hiburan dan laman sosial baru-baru ini mempunyai hubungan rapat dengan Zizan.

Read more: Bapa Sahkan Zizan Mahu Risik Edora