Mon11242014

LAST_UPDATEMon, 24 Nov 2014 8am

Amber Chia Keguguran Anak Kedua

.

Kegembiraan model terkenal Amber Chia untuk menimang cahaya mata kedua diakhiri dengan berita sedih apabila dimaklumkan mengalami keguguran akibat kandungan luar rahim.

Read more: Amber Chia Keguguran Anak Kedua

Tiz Zaqyah Belum Sedia

.

Kisah cinta pelakon cantik ini bukan lagi rahsia di kalangan peminat seni tempatan. Namun dia mengakui belum bersedia menamatkan zaman solonya dalam masa terdekat.

Read more: Tiz Zaqyah Belum Sedia

Edry Pecah Rekod M.Nasir

.

Rekod 13 tahun sifu muzik terkenal, Datuk M Nasir sebagai Komposer Dengan Pendapatan Terbanyak, akhirnya dipecahkan Edry Abdul Halim pada Anugerah MACP 2014, pada Ahad (malam tadi).

Read more: Edry Pecah Rekod M.Nasir

Dia Matang, Saya Selesa - Remy

.

Menjadi artis yang masih hidup solo dan sering ditebak soalan media mengenai kisah cinta bukanlah perkara pelik yang perlu dielak.

Read more: Dia Matang, Saya Selesa - Remy

Beto Sakit Tapi Puas

.

Pelakon berpengalaman, Beto Khusyairy, 34, sanggup menahan sakit dan berdegil mahu meneruskan penggambaran selepas mengalami kecederaan lutut akibat kemalangan ketika melakukan babak aksi lagak ngeri motosikal menerusi filem terbarunya, Gila Baby.

Read more: Beto Sakit Tapi Puas

"Take Care B" - Isteri Ezad

.

Perintah tahanan reman ke atas bekas vokalis kumpulan Exist, Ezad berlangsung dalam suasana menyentuh hati apabila isteri penyanyi itu, Nor Azeana Ramli berkali-kali mengungkap perkataan I love you so much (Saya sangat cintakan awak) sebaik Ezad tiba di Mahkamah Majistret.

Read more: "Take Care B" - Isteri Ezad

Hilangkan Diri Sebab Kahwin

.

Misteri kehilangan Ratu Dangdut, Amelina, dalam dunia hiburan akhirnya terjawab apabila penyanyi itu mengakui perkahwinannya sekitar 1999 menjadi punca dia meninggalkan bidang nyanyian.

Read more: Hilangkan Diri Sebab Kahwin

Terkilan Angkara YouTube - Akim

.

Penyanyi Akim Ahmad, 23, menganggap komen sebilangan peminat muzik K-pop menyamakan suara dan wajahnya dengan pelakon yang juga penyanyi popular Korea, Lee Hongki sebagai satu pujian.

Read more: Terkilan Angkara YouTube - Akim

Yuna Cemburu Rihanna

.

Penyanyi tempatan yang mencipta nama di pentas antarabangsa, Yuna mengesahkan hubungannya bersama jejaka Inggeris dikenali sebagai Julian Schratter sudah berakhir.

Read more: Yuna Cemburu Rihanna

Kes Cerai: Eizlan Yusof, Isteri Tak Hadir di Mahkamah

.

Semalam umum dikejutkan dengan berita mengenai keretakan rumah tangga Datuk Eizlan Yusof dan isterinya, Datin Vie Santie Harun apabila isteri pelakon itu memfailkan permohonan pengesahan lafaz cerai di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur.

Read more: Kes Cerai: Eizlan Yusof, Isteri Tak Hadir di Mahkamah