Fri10282016

LAST_UPDATEFri, 28 Oct 2016 12pm

Nazrey Johani Nafi Dakwaan Hidup Melarat

.

Selepas meninggalkan bumi Kuala Lumpur dan menetap terus di Sabah, penyanyi nasyid Nazrey Johani memberitahu dia belum meninggalkan bidang nyanyian.

Read more: Nazrey Johani Nafi Dakwaan Hidup Melarat

Nyaris Dipenjara Gara-gara Berselfie Dalam Bilik Undi

.

Bintang sensasi Justin Timberlake nyaris meringkuk ke dalam penjara gara-gara tindakannya berselfie di dalam bilik undi, di sebuah pusat mengundi di kampung halamannya Memphis, Tennessee, baru-baru ini.

Read more: Nyaris Dipenjara Gara-gara Berselfie Dalam Bilik Undi

Song Ji Hyo Akur, 'Monday Couple' Tinggal Memori

.

Pada 25 Oktober lalu, Kang Gary secara rasmi membuat pengumuman yang mengejukan ramai apabila menyatakan bahawa beliau akan meninggalkan program realiti popular terbitan SBS, Running Man. Keputusan itu dibuat atas alasan dia mahu menumpukan pada kerjaya sebagai pemuzik.

Read more: Song Ji Hyo Akur, 'Monday Couple' Tinggal Memori

Lufya Terpaksa Batalkan Sidang Media Majlis Kahwin

.

Penyanyi dan pelakon, Lufya Omar, 31, membatalkan terus sidang media majlis perkahwinannya dengan Dr Che Muhammad Hafiz yang dikatakan bakal berlangsung pada bulan depan.

Read more: Lufya Terpaksa Batalkan Sidang Media Majlis Kahwin

Ratu Cantik Indonesia Dinobat Miss Grand International 2016

.

Ratu cantik Indonesia Ariska Putri Pertiwi, 21, telah dinobatkan sebagai Miss Grand International di Las Vegas, pada Rabu.

Read more: Ratu Cantik Indonesia Dinobat Miss Grand International 2016

Tak Mahu Lagi Canang Kisah Cinta

.

Belajar daripada kesilapan lalu, membuatkan pelakon Dayana Roza, 25 enggan terlalu terbuka mengenai kisah peribadinya terutama kisah cinta.

Read more: Tak Mahu Lagi Canang Kisah Cinta

Saya Masih Sedar Diri - Janna Nick

.

Sebelum ini Janna Nick berhasrat untuk menarik diri daripada saingan separuh akhir Muzik Muzik 31 pada 4 November ini kerana merasakan dirinya kurang kemampuan sebagai penyanyi.

Read more: Saya Masih Sedar Diri - Janna Nick

Tak Malu Mengaku Diri Orang Kampung

.

Penyanyi Azharina menjelaskan tindakannya menghebahkan dia orang kampung bukan untuk meraih perhatian penonton pada program Gegar Vaganza musim ketiga.

Read more: Tak Malu Mengaku Diri Orang Kampung

Pandang Kalendar Hitung Hari

.

Berbaki dua minggu sebelum disatukan sebagai suami isteri dengan pelakon, Amar Baharin pada 11 November nanti, Amyra Rosli mendedahkan, perasaannya sekarang gemuruh sehinggakan setiap hari dia pandang kalendar hitung hari demi hari.

Read more: Pandang Kalendar Hitung Hari

Isteri Elak Pakai Pakaian Ketat - Nabil

.

Pelawak dan pengacara terkenal, Nabil Ahmad, memberitahu isterinya, Nazirah Ayub atau Zira sentiasa peka dengan aspek pakaian yang bersesuaian meskipun belum bertudung.

Read more: Isteri Elak Pakai Pakaian Ketat - Nabil