Fri11272015

LAST_UPDATEFri, 27 Nov 2015 11pm

Ejen Wanita Dalam 'Men In Black 4'

.

Penerbit filem 'Men in Black 4' berharap untuk membawa kembali musim filem itu dengan menambah seorang ejen wanita sebagai penampilan baru.

Read more: Ejen Wanita Dalam 'Men In Black 4'

'Langit Cinta' Inspirasi Cinta Ayah & Ibu Saya - Osman Ali

.

Selepas berjaya menyentuh emosi sekaligus membuatkan ramai penonton menitiskan air mata menerusi filem Ombak Rindu, pengarah Osman Ali muncul dengan garapan terbaru Langit Cinta yang bakal menjengah oawagam seluruh tanah air mulai 7 Januari 2016.

Read more: 'Langit Cinta' Inspirasi Cinta Ayah & Ibu Saya - Osman Ali

Hello Malaysia! SPAO, MIXXO Kini di Parkson Pavilion

.

Tidak perlu terbang jauh hingga ke Korea untuk membeli pakaian jenama fesyen terkenal Korea, SPAO dan MIXXO kerana dua jenama kegilaan para belia dan remaja terutamanya dikalangan peminat muzik KPop ini, kini outlet pertamanya sudah dibuka di Malaysia.

Read more: Hello Malaysia! SPAO, MIXXO Kini di Parkson Pavilion

Fouziah Gous Selamat Bersalin

.

Pelakon dan pengacara Fouziah Gous, 32, selamat melahirkan cahaya mata sulung pada jam 11.40 pagi semalam di sebuah hospital swasta di Shah Alam.

Read more: Fouziah Gous Selamat Bersalin

Maria Farida Bernikah Dengan Usahawan 62 Tahun

.

Aktres jelita Maria Farida, 45, bergelar isteri buat kali kedua, selepas dijabkabulkan dengan usahawan yang dikenali sebagai Datuk Rahman, 62.

Read more: Maria Farida Bernikah Dengan Usahawan 62 Tahun

Juliana Evans Nak Kahwin Dengan Anak Raja

Juliana Evan buat pertama kalinya akan beraksi di pentas teater menerusi Teater Bawang Putih Bawang Merah di Istana Budaya pada 3hb hingga 8hb Disember ini.

Sejak kembali ke tanah air selepas berjaya menamatkan pengajian di Universiti Western Michigan, Amerika Syarikat setahun lalu, ada saja tawaran lakonan juga sebagai jurucakap produk yang diterima Juliana Evans.

Read more: Juliana Evans Nak Kahwin Dengan Anak Raja

Shah Rezza Tak Anggap Jadi 'Pak Guard' Rendahkan Statusnya

.

Selepas mengambil keputusan mahu kembali aktif semula dalam dunia lakonan sejak tahun lalu, terbaharu pelakon era 80-an, Datuk Seri Shah Rezza muncul dalam drama bersiri yang kini semakin menjadi fenomena berjudul Tuan Anas Mikael. Dalam siri tersebut, beliau memengang watak sebagai pengawal keselamatan.

Read more: Shah Rezza Tak Anggap Jadi 'Pak Guard' Rendahkan Statusnya

Farid Kamil, Diana Pilih Nur Aurora

.

Pasangan selebriti Farid Kamil, 34, dan Diana Daniella, 23, sepakat menamakan anak kedua mereka dengan nama Nur Aurora yang bermaksud cahaya fajar.

Read more: Farid Kamil, Diana Pilih Nur Aurora

Emma Tak Mahu Isu Beli Alat Ujian Kehamilan Diperbesarkan

.

Pelakon, Emma Maembong enggan mengulas lanjut berhubung kontroversi beliau membeli alat ujian kehamilan di sebuah farmasi bagi mengelakkan salah faham itu daripada terus berlanjutan.

Read more: Emma Tak Mahu Isu Beli Alat Ujian Kehamilan Diperbesarkan

Awie Boleh Nikah Lain - Rozana

.

Teka-teki mengenai status perkahwinan Rozana, 37, dengan penyanyi Rock, Awie terjawab apabila wanita itu menunjukkan surat pengesahan perceraian secara fasakh yang dikeluarkan Majlis Agama Islam Wilayah Songkhla, Thailand pada 1 Disember 2014.

Read more: Awie Boleh Nikah Lain - Rozana