Wed06012016

LAST_UPDATEWed, 01 Jun 2016 9am

Faizal Tahan Kritikan, Enggan Dibayangi Kontroversi Lalu

.

Selepas lapan tahun menyepi, Faizal Ramliy kini kembali aktif semula dalam industri hiburan dengan semangat baru dan enggan dibayangi dengan kontroversi-kontroversi yang pernah melanda dirinya beberapa tahun lalu.

Read more: Faizal Tahan Kritikan, Enggan Dibayangi Kontroversi Lalu

Beli Rumah RM38 Juta

.

Penyanyi terkenal Adele dilaporkan membelanjakan USD9.5 juta (RM38 juta) untuk memiliki sebuah kediaman mewah di Beverly Hills, Los Angeles.

Read more: Beli Rumah RM38 Juta

Pegawai Kastam Sebarkan Gambar Pasport Song Joong Ki?

.

Seperti yang kita semua tahu, drama lakonan Song Joong Ki, Decendents of The Sun mencetuskan fenomena luarbiasa sehingga ke luar negara, terutama di negara China.

Read more: Pegawai Kastam Sebarkan Gambar Pasport Song Joong Ki?

Zalif Sidek Respon Dakwaan Mengamuk di Lapangan Terbang

.

Terkejut dengan dakwaan yang dilemparkan terhadap dirinya, pelakon dan pelawak Zalif Sidek, 31, mengakui terkilan dengan gosip kononnya baru-baru ini dia mengamuk di sebuah lapangan terbang dalam negeri.

Read more: Zalif Sidek Respon Dakwaan Mengamuk di Lapangan Terbang

Apa Salahnya Aishwarya Rai Bergincu Ungu - Bapa Mertua

.

Kisah penampilan Aishwarya Rai pada acara tayangan filem Sarbjit ketika di Festival Film Cannes 2016 lalu yang memakai gincu berwarna ungu yang menjadi perhatian dunia sekaligus mengundang kritikan daripada netizen India, ternyata masih hangat diperkatakan sehingga kini.

Read more: Apa Salahnya Aishwarya Rai Bergincu Ungu - Bapa Mertua

Peminat Isytihar Boikot Big Bang

.

Gara-gara marah dan kecewa dengan kesilapan dari segi pengurusan dan aktiviti yang melibatkan Big Bang sejak kebelakangan ini, justeru peminat telah menghantar mesej kepada agensi kumpulan itu memaklumkan bahwa mereka memutuskan untuk memboikot jualan DVD Soul Concert Live 2016.

Read more: Peminat Isytihar Boikot Big Bang

6 Tahun Bergelut, Soo Wincci Menangis Akhirnya Bergelar Doktor Falsafah

Penyanyi Soo Wincci, 30, tidak dapat menahan air mata dan menangis apabila mendapat tahu bahawa dia akhirnya lulus sekaligus berjaya menamatkan pengajian peringkat Ijazah Doktor Falsafah (PhD) dalam jurusan perniagaan.

Read more: 6 Tahun Bergelut, Soo Wincci Menangis Akhirnya Bergelar Doktor Falsafah

Guna Nama 'Kelentit Rindu', Bisnes Shisha Ahya Laris

.

Ekoran dakwaan mengenai nama kedai shisha milik Ahya Rosli yang dikatakan menggunakan nama kurang sopan iaitu satu perkataan yang turut dikaitkan dengan kemaluan wanita, pelakon dan model itu akhirnya memberikan penjelasan.

Read more: Guna Nama 'Kelentit Rindu', Bisnes Shisha Ahya Laris

Zalif Sidek Mengamuk Di Lapangan Terbang?

.

Seorang lelaki mirip pelakon filem Papa, I Love You, Zalif Sidek didakwa mengamuk di lapangan terbang setelah beg yang hendak dibawa ke dalam pesawat melebihi had berat yang ditetapkan.

Read more: Zalif Sidek Mengamuk Di Lapangan Terbang?

Krisis Fasha-Bekas Suami Tiada Kaitan Dengan Saya - Nora

.

Aktres Nora Danish, 35, tidak mencampuri konflik membabitkan bekas suaminya, Rizal Ashram Ramli atau lebih dikenali sebagai nama Jejai dengan Fasha Sandha kerana ia bukan urusannya.

Read more: Krisis Fasha-Bekas Suami Tiada Kaitan Dengan Saya - Nora