Sun08022015

LAST_UPDATESat, 01 Aug 2015 8pm

Mawi Meremang Bulu Roma Masuk Israel

.

Selama ini dia hanya mendengar cerita orang, membaca serba sedikit informasi menerusi sebaran media massa juga pernah menonton beberapa filem berkaitan Palestin akibat pergolakan.

Read more: Mawi Meremang Bulu Roma Masuk Israel

Sharnaaz Tak Kecewa Putus Dengan Anis

.

Aktor terkenal, Sharnaaz Ahmad mengakui dirinya kembali solo selepas hubungannya dengan pelakon Anis Al Idrus terputus hampir lima bulan lalu.

Read more: Sharnaaz Tak Kecewa Putus Dengan Anis

Abam Berang Didakwa Bercium

.

Pelawak Abam (Bocey) menegaskan foto lelaki berbadan besar sedang bercumbuan dengan seorang wanita yang tersebar bukan dirinya.

Read more: Abam Berang Didakwa Bercium

Nana AF Terima Amaran Baling Batu, Ludah

.

Rezeki jangan tolak, musuh jangan dicari. Selepas mendirikan rumah tangga dan dikurniakan dua cahaya mata, selebriti Nana Mahazan, 32, membuat keputusan sukar dalam hidupnya apabila nekad berhenti kerja kerana mahu memberi tumpuan pada anak dan keluarga.

Read more: Nana AF Terima Amaran Baling Batu, Ludah

Adi 6ixth Sense Tekad Tamat Zaman Bujang

.

Vokalis kumpulan 6ixth Sense, Adi, merancang untuk memohon status penduduk tetap (PR) di negara ini selepas melangsungkan perkahwinannya pada tahun depan.

Read more: Adi 6ixth Sense Tekad Tamat Zaman Bujang

Ibu Mentua Larang Nieyl Masuk Dapur

.

Penyanyi Nieyl mengakui sejak mendirikan rumah tangga sehingga kini dia selesa tinggal bersama ibu mentuanya sekaligus menolak persepsi sesetengah masyarakat yang berpandangan lebih banyak dugaan dan cabaran apabila pasangan suami isteri duduk serumah dengan mentua.

Read more: Ibu Mentua Larang Nieyl Masuk Dapur

Elizabeth Positif Tangani Gosip, Kritikan Pedas

.

Penyanyi yang popular dengan lagu Knock Knock, Elizabeth Tan mengakui sedikit terkesan dengan pandangan banyak orang di laman sosial terhadap dirinya namun  tidak mengambil pusing tentang ‘usikan’ nakal terutama tersebarnya khabar angin mengatakan dirinya adalah punca keretakan hubungan penyanyi Adira Suhaimi bersama tunangnya, Shahrul Nasrun.

Read more: Elizabeth Positif Tangani Gosip, Kritikan Pedas

Tak Jadi Bertunang Terus Kahwin - Sheera Iskandar

.

Pelakon Sheera Iskandar, menjelaskan majlis perkahwinannya yang akan berlangsung pada Ogos ini akan diadakan secara sederhana.

Read more: Tak Jadi Bertunang Terus Kahwin - Sheera Iskandar

Artis Tuntut Menteri Baru Segera Selesaikan Masalah

Kredit foto mStar online

Penggiat seni hiburan tempatan berharap Menteri Komunikasi dan Multimedia yang baharu iaitu Datuk Seri Salleh Tun Said Keruak akan bertindak segera selepas mendapat maklum balas mengenai masalah-masalah yang timbul dalam industri seni tanah air.

Read more: Artis Tuntut Menteri Baru Segera Selesaikan Masalah

Aznil Nawawi Puji Muhyiddin

PETALING JAYA : Selebriti Datuk Aznil Nawawi memuji sikap yang ditonjolkan bekas Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin yang tenang dan tidak berdendam walaupun digugurkan dari Kabinet.

Read more: Aznil Nawawi Puji Muhyiddin