Fri10312014

LAST_UPDATEFri, 31 Oct 2014 7am

Nana Mahazan Sekat Pengikut Psiko

.

Pengacara Nana Mahazan memberitahu dia kurang senang terhadap segelintir pengikut di laman sosial Instagramnya yang memberi kutukan tidak berasas seolah-olah sengaja mencetuskan 'perang'.

Read more: Nana Mahazan Sekat Pengikut Psiko

Poster Konsert Hati Emas Kembara Berunsur Illuminati: Ini Jawab M. Nasir

Selepas 28 tahun, kumpulan Kembara kembali dan bakal mengadakan konsert di Istana Budaya pada 21 hingga 23 November 2014.

Penghibur lagenda Dato' M. Nasir menyangkal dakwaan bahawa lukisan pada poster rasmi bagi 'Konsert Hati Emas Kembara' yang akan berlangsung pada November ini menyelitkan unsur Iluminati.

Read more: Poster Konsert Hati Emas Kembara Berunsur Illuminati: Ini Jawab M. Nasir

Nurul Wahab Akui Cepat Emosi Sejak Hamil Anak Kedua

.

Penyanyi Nurul Wahab, 37, memberitahu sejak hamil anak kedua, perasaannya mudah tergores dan emosi terganggu. Malah kata pelantu lagu 'Kerana Terluka' ini, dia mudah terasa hati dengan kata-kata terutama apabila menyentuh soal kandungannya yang semakin membesar.

Read more: Nurul Wahab Akui Cepat Emosi Sejak Hamil Anak Kedua

Raja Azmi Kecewa

.

Setelah dilarang untuk mengadakan pertemuan bersama pelajar di Universiti Islam Antarabangsa (UIA), Gombak, Selangor pada 18 Oktober lalu, penerbit filem dan penulis novel sensasi, Raja Azmi sekali lagi menerima nasib yang sama apabila penyertaannya untuk memberi ceramah sempena ArtFest iaitu satu festival seni di Universiti Teknologi Mara (UiTM) baru-baru ini dibatalkan.

Read more: Raja Azmi Kecewa

Stacy Berhabis Lebih RM10,000 Ganti Kelengkapan Rumah Keluarga

.

Penyanyi Stacy membelanjakan lebih RM10,000 untuk membeli semula kelengkapan rumah milik keluarganya yang terletak di Penampang, Sabah, yang musnah akibat bencana banjir kilat yang melanda negeri dibawah bayu itu baru-baru ini.

Read more: Stacy Berhabis Lebih RM10,000 Ganti Kelengkapan Rumah Keluarga

Fazura Dedah Kisah Peribadi, Semuanya Realiti Bukan Rekaan

.

Aktres terkenal, Nur Fazura Sharifuddin atau Fazura menjadi artis Malaysia pertama mempunyai program realiti sendiri yang akan disiarkan di saluran antarabangsa E!

Read more: Fazura Dedah Kisah Peribadi, Semuanya Realiti Bukan Rekaan

Pop Krew Bukan Klon The Band

.

Program realiti Pop Krew yang bakal disiarkan di TV9 tidak lama lagi mempunyai kelainan tersendiri dan berbeza dengan program realiti The Band terbitan Astro. Pop Krew merupakan program mencari remaja yang berusia di antara 15 hingga 19 tahun yang versatil iaitu berkebolehan untuk menyanyi dengan baik, boleh menari, berimej segar dan menarik.

Read more: Pop Krew Bukan Klon The Band

Siti Nurhaliza, Rabbani & Mawi Bakal Hangatkan Konsert Amal KPIP

.

Tiga penyanyi popular tanah air, Datuk Siti Nurhaliza, kumpulan Rabbani dan Mawi diundang menjayakan Konsert Makan Malam Amal Islami 2014.

Read more: Siti Nurhaliza, Rabbani & Mawi Bakal Hangatkan Konsert Amal KPIP

Bienda Selamat Lahirkan Cahaya Mata Kedua

Suami Bienda, Boy bersama anak kedua mereka Laxiendra Namiraz.

Penyanyi dan ahli perniagaan, Bienda selamat melahirkan anak perempuan diberi nama Laxiendra Namiraz Kamarul Zariman di sebuah hospital swasta di Kuala Lumpur, pada 23 Oktober lalu.

Read more: Bienda Selamat Lahirkan Cahaya Mata Kedua

Sharnaaz Minta Maaf Kalau 'Lembutnya' Tidak Menjadi

.

Semalam telah bermulanya episod pertama drama bersiri diadaptasi dari sebuah novel dan yang dikatakan bakal mencetus fenomena, 'Suamiku Encik Sotong'. Drama tersebut diterajui pelakon Sharnaaz Ahmad yang bergandingan dengan Amyra Rosli.

Read more: Sharnaaz Minta Maaf Kalau 'Lembutnya' Tidak Menjadi