Fri02272015

LAST_UPDATEFri, 27 Feb 2015 8am

Hafiz Suip Terpaksa Jalani Fisioterapi Setahun

.

Penyanyi Hafiz Suip terpaksa akur apabila perlu menjalani rawatan fisioterapi selama setahun di sebuah hospital swasta di Subang Jaya dekat sini akibat kecederaan pada bahagian tulang belakangnya (slipped disc) bulan lalu.

Read more: Hafiz Suip Terpaksa Jalani Fisioterapi Setahun

Mamat Khalid Terkilan Angkara Zizan & Emma Berlagak Popular!

.

Seperti yang dijangka pasangan popular dan kontroversi dek kisah percintaan mereka, Zizan Razak dan Emma Maembong tidak muncul pada malam tayangan perdana filem Usop Wilcha Dalam Werewolf Dari Bangladesh yang diadakan di e@Curve, Damansara, Petaling Jaya, Selangor, malam tadi.

Read more: Mamat Khalid Terkilan Angkara Zizan & Emma Berlagak Popular!

Saya Akan Cari Orang Itu Sampai Dapat - Nabila Huda

.

Pelakon Nabila Huda, 31, marah apabila mengetahui wujud akaun palsu Facebook dan Instagram yang menggunakan namanya.

Read more: Saya Akan Cari Orang Itu Sampai Dapat - Nabila Huda

Jatuh Tergolek, Madonna Tetap Teruskan Nyanyian di Brit Awards2015

Madonna terjatuh dari tangga ketika membuat persembahan di Brit Awards 2015.

Diberi penghormatan muncul dan membuat persembahan kali pertama di anugerah Brit (BRIT Awards 2015) yang berlangsung di London's O2 Arena pada Khamis (hari ini) sekaligus diva berpengaruh berusia 52 tahun ini membuktikan dia masih lagi mampu tampil sebagai seorang penghibur sejati lagi yang menabjukkan.

Read more: Jatuh Tergolek, Madonna Tetap Teruskan Nyanyian di Brit Awards2015

Zahida Rafik Diperintah Bayar Bekas Pemandu RM190,000

.

Mahkamah Tinggi hari ini memerintahkan pelakon Zahida Rafik membayar sebanyak RM150,000 kepada bekas pemandunya, Noor Azman Azemi, sebagai ganti rugi selepas bertanggungjawab memfitnah bekas pekerjanya itu.

Read more: Zahida Rafik Diperintah Bayar Bekas Pemandu RM190,000

Elaine Daily Gemar Makanan Pedas Sejak Disahkan Hamil

elaine dan husband

Pelakon dan pengacara program bual bicara Bella, Elaine Daly yang kini sedang hamil lima bulan memberitahu seleranya kini lebih kepada hidangan yang bersambal dan bercili.

Read more: Elaine Daily Gemar Makanan Pedas Sejak Disahkan Hamil

BCL Masih Digilai Ramai Lelaki

Ashraf Sinclair turut hadir di majlis pelancaran single terbaru berjudul Wanita Terbahagia nyanyi isterinya Bunga Citra Lestari, di sebuah hotel di ibukota semalam. Kredit foto Paradigmastudio

Selebriti dan usahawan terkenal, Ashraf Sinclair, 35, mengakui tidak berasa cemburu meskipun menyedari isteri kesayangannya yang juga penyanyi dan pelakon popular Indonesia, Bunga Citra Lestari (BCL) sehingga kini masih menjadi idaman dan kegilaan ramai lelaki lain.

Read more: BCL Masih Digilai Ramai Lelaki

Zizi Kirana Bukan Lagi Fabulous Cat

.

Penyanyi yang selama ini dikenali sebagai Zizi Fabulous Cat kini mahu dikenali sebagai Zizi Kirana kerana tidak mahu terus dibayangi kumpulan lamanya, Fabulous Cat.

Read more: Zizi Kirana Bukan Lagi Fabulous Cat

Lufya Enggan Lagi Terima Watak Bersentuhan

.

Selepas mengambil keputusan berhijab, penyanyi dan juga pelakon, Lufya Omar mengakui sudah mula mengurangkan menerima tawaran berlakon dan jika ada pun, cukup sekadar menerima watak yang tidak bersentuhan dan bersesuaian dengan perubahan kini.

Read more: Lufya Enggan Lagi Terima Watak Bersentuhan

Nikah VIP Senyap-Senyap

.

Meriahnya hidup selebriti wanita tempatan lebih-lebih lagi mereka yang popular lagi jelita. Mana tidaknya, sudahlah popular, suami pula mampu memberikan mereka apa saja.

Read more: Nikah VIP Senyap-Senyap