Tue10062015

LAST_UPDATETue, 06 Oct 2015 1pm

Mesej Untuk Ronaldo Tak Sampai Bergetar Tulang Rusuk Pun - Siti

.

Penyanyi Datuk Siti Nurhaliza Tarudin, 36, menafikan tuduhan kononnya beliau memadam komen safe flight dear pada status Instagram bintang bola sepak dunia, Christiano Ronaldo selepas ia menjadi viral di kalangan peminat negara ini.

Read more: Mesej Untuk Ronaldo Tak Sampai Bergetar Tulang Rusuk Pun - Siti

Jasmin Hamid Jawab Soalan Rambut Sebagai Kemaluan

.

Sebut saja nama Jasmin Hamid, pasti ramai yang terbayang wajah awet muda dan susuk tubuh gebu dramatis popular yang sering memainkan peranan sebagai ibu berstatus datin dalam drama.

Read more: Jasmin Hamid Jawab Soalan Rambut Sebagai Kemaluan

Aidil Diperintah Bayar Rita Saguhati RM30,000

.

Pemain pertahanan Johor Darul Takzim (JDT), Aidil Zafuan Abdul Razak diperintah oleh Mahkamah Tinggi Syariah membayar wang saguhati perceraian sebanyak RM30,000 kepada bekas isterinya, Rita Rudani.

Read more: Aidil Diperintah Bayar Rita Saguhati RM30,000

Ridzuan Hashim Jawab Tuduhan Berfoya-Foya di Kelab Malam

.

Sejak Ahad lalu, nama pelakon berpengalaman Ridzuan Hashim menjadi bualan hangat ramai ekoran gambarnya ketika berada di sebuah kelab malam menjadi viral.

Read more: Ridzuan Hashim Jawab Tuduhan Berfoya-Foya di Kelab Malam

Isu Skandal : Saya Penterjemah Bukan Pelacur

.

Seorang wanita dikenali sebagai Maggie Mong tampil membersihkan namanya sekaligus menyangkal dakwaan dia menjalin hubungan sulit dan berparti di kelab malam bersama salah seorang anggota kumpulan KPop berpengaruh, BigBang iaitu Seungri.

Read more: Isu Skandal : Saya Penterjemah Bukan Pelacur

Konsert Bio Siti Nurhaliza Tangguh Kerana Kekangan Modal

.

Penyanyi terkenal tanah air, Datuk Siti Nurhaliza terpaksa menangguhkan Konsert Bio Muzikal Siti Nurhaliza yang sepatutnya berlangsung di Istana Budaya pada November depan kerana masalah kekangan modal dan penajaan.

Read more: Konsert Bio Siti Nurhaliza Tangguh Kerana Kekangan Modal

Nur Risteena Impikan Lelaki Kaya

.

Tidak seorang pun dalam hidup ini yang tidak mahu hidup senang, tetapi tidak mudah untuk kita memperoleh kejayaan dan kekayaan. Hanya usaha dan kerajinan yang dapat membantu kita utnuk mencapai sesuatu yang kita inginkan.

Read more: Nur Risteena Impikan Lelaki Kaya

Tisha Terima Mesej Lucah Gara-gara Kongsi Foto Seksi

.

Padah memuat naik gambar-gambarnya sendiri dalam keadaan seksi di laman Instagram sejak kebelakangan ini, pelakon Gerak Khas, Tisha Shamsir, menerima banyak komen berbaur lucah.

Read more: Tisha Terima Mesej Lucah Gara-gara Kongsi Foto Seksi

Siti Nurhaliza Tersenarai Sebagai Muslim Berpengaruh Dunia 2016

.

Penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza Tarudin mengharumkan nama Malaysia apabila disenaraikan antara 500 Muslim Paling Berpengaruh di Dunia dalam keluaran terbaharu The Muslim 500: The World’s 500 Most Influential Muslims edisi tahun 2016.

Read more: Siti Nurhaliza Tersenarai Sebagai Muslim Berpengaruh Dunia 2016

Senang Dengan Personaliti Syafie - Raja Ilya

.

Tindakan Syafie Naswip baru-baru yang memuat naik di laman Instagram sekeping gambarnya bersama Raja Ilya telah menimbul kan tanda tanya sekaligus dakwaan kedua pelakon itu kini sedang menjalin cinta. 

Read more: Senang Dengan Personaliti Syafie - Raja Ilya