Fri08282015

LAST_UPDATEFri, 28 Aug 2015 5pm

Tasha Shilla Serang, Tampar Bekas Kekasih

.

Satu laporan polis yang didakwa dibuat oleh Han Wong iaitu bekas teman lelaki Tasha Shilla telah tersebar yang mendedahkan pelakon wanita itu telah menyerang pemuda berkenaan di sebuah kelab.

Read more: Tasha Shilla Serang, Tampar Bekas Kekasih

Fafau Takut Nangis Akibat Teruja Baca Ikrar

.

Sejak dari zaman sekolah, dia sering berkeinginan mahu mengetuai bacaan ikrar pada perhimpunan sekolah tetapi jarang sekali mendapat peluang tersebut.

Read more: Fafau Takut Nangis Akibat Teruja Baca Ikrar

Malu Berbogel, Seksa Pakai Kiwi Kasut Berbaloi

.

Filem lakonannya berjudul Lelaki Harapan Dunia yang ditayangkan pada Disember tahun lalu telah mencetuskan kontroversi. Namun kesanggupan pelakon senior, Wan Hanafi Su, yang menghidupkan watak sebagai orang minyak dalam filem arahan pengarah Seng Tat itu dikagumi ramai.

Read more: Malu Berbogel, Seksa Pakai Kiwi Kasut Berbaloi

Bade Enggan Ceraikan Erma Fatima

.

Suami kepada pengarah dan pelakon, Erma Fatima yang muncul buat kali pertama semalam membe­ritahu Mahkamah Syariah Gombak Timur bahawa dia enggan bercerai walaupun isterinya itu telah memfailkan tuntutan untuk berpisah pada awal Mei lalu.

Read more: Bade Enggan Ceraikan Erma Fatima

Ayu Raudhah Mahu Tuntut Janji Suami

.

Sejak mendirikan rumah, pelakon Ayu Raudhah mengambil keputusan untuk menumpukan lebih perhatian kepada keluarga, sementelah dikurniakan dua cahaya mata yang masih kecil.

Read more: Ayu Raudhah Mahu Tuntut Janji Suami

Nad Zainal Minta Maaf

.
Awal minggu ini, dunia hiburan tanah air gempar dengan kontroversi yang terpalit ke atas diri pelakon Nad Zainal ekoran daripada pendedahan yang dibuat oleh bekas pengurusnya yang mendedahkan perangai sebenar pelakon tersebut kepada umum.

Read more: Nad Zainal Minta Maaf

Jac Dapat Anak Lelaki

.

Penyanyi Jaclyn atau nama sebenarnya Jaclyn Joshua Thanaraj Victor, 37, selamat melahirkan seorang bayi lelaki pada Isnin lalu.

Read more: Jac Dapat Anak Lelaki

Eja Tak Menyesal

.

Sejak mendirikan rumah tangga, aktres popular Siti Shahrizah Saifuddin atau Eja, 43, jarang-jarang muncul menerusi lakonan baik drama mahupun filem kerana tumpuannya lebih diberikan pada keluarga.

Read more: Eja Tak Menyesal

Yuna Galak Merantau Lihat Dunia, Jangan Kaitkan Dengan Agama

.

Penyanyi bertaraf antarabangsa, Yunalis Zarai atau Yuna menasihatkan golongan belia untuk mengambil peluang yang ada untuk berjalan melihat dunia, Yuna dalam masa yang sama turut menyatakan bahawa masyarakat berhenti memperkatakan orang lain atas nama agama.

Read more: Yuna Galak Merantau Lihat Dunia, Jangan Kaitkan Dengan Agama

Marion Caunter Selamat Timang Cahaya Mata Ketiga

.

Pengacara popular Marion Caunter selamat melahirkan anak ketiganya hasil perkahwinan dengan suami, SM Nasarudin Nasimuddin.

 

Read more: Marion Caunter Selamat Timang Cahaya Mata Ketiga