Mon07232018

LAST_UPDATEMon, 23 Jul 2018 9am

Priyanka Wanita Paling Seksi di Asia Buat Kali ke-5

..

Aktres Bollywood Priyanka Chopra, 35, tidak hanya mencuri hati warga negaranya saja, malah ramai peminat di seluruh dunia.

 

Terbaharu, wanita yang namanya disenarai dalam 100 Wanita Berpengaruh Dunia 2017 versi Forbes ini menerima predikat baharu sebagai Wanita Asia Paling Seksi oleh sebuah surat khabar, Eastern Eyes.

Berdasarkan keputusan poling tahunan akhbar tersebut, Priyanka kembali menduduki tangga pertama dalam senarai 50 Wanita Asia Paling Seksi. Sekaligus ini merupakan kali kelima bintang 'Baywatch' berada di kedudukan teratas.

Tahun lalu, aktres kontroversi Deepika Padukone berada di kedudukan nombor satu. Namun tahun ini, dia harus puas di kedudukan nombir tiga, manakala di tempat kedua, bintang TV, Nia Sharma.

Gembira dengan gelaran tersebut, menerusi Instagram Priyanka mengungkapkan rasa terima kasihnya kepada kedua ibu bapanya yang telah melahirkan dn membesarkannya.

"Saya harus berterima kasih pada ibu dan ayah saya atas penghargaan ini.

"Kemenangan ini murni kerana gen dan penglihatan kalian. Terima kasih banyak atas kasih sayang yang kalian berikan sehingga saya msuk dalam senarai ini lebih dari lima kali. Terima kasih Eastern Eye! Kalian benar-benar tahu bagaimana menyanjung seorang wanita," tulisnya.

..